Nehe...

Inte heller idag gick det bra för Oddevold... Hmm... Undrar om jag får tillträde till matcherna i fortsättingen :-)

Men vilken helg det har varit!!! HELT underbar. Och även imorgon ska det ju vara gott... Synd att man ska jobba... Fast det är ju ett underbart jobb jag har!! Det blir bra ämdå :-)

Ska lägga mig tidigt ikväll. Lite trött. MEn lycklig :-)


Att njuta av livet

En ny dag har kommit och jag befinner mig i vår underbara stuga. Lilla hunden har äntligen lagt sig i skuggan efter att ha envisats med att ligga i solen och se lidande ut :-) . Tokiga lilla hund. Maken befinner sig i skuggan och spikar på något - allt är som det ska vara och jag är nöjd och glad. Smärtan från igår har sakta klingat av och jag vet att alla som jag talade om mår bra. Det fläktar lite och den svaga vinden rufsar till mitt hår, men vem bryr sig om det en sådan här dag. Så ni därute, njut av dagen var ni än befinner er!

Fem år...

Idag är det fem år sedan du dog. Fem år. Helt otroligt. Jag förstår fortfarande inte helt att du inte finns mer, M, även om vi inte hade så mycket kontakt dina sista år, så fanns du där och jag fanns för dig. Och inte vill jag förstå eller inse meningen med det som hände. Du blev inte mer än 38 år - hann aldrig med din 39de födelsedag, föll ihop inför dina barn och dog av hjärnblödningen du fått. Ofattbart.

Glömmer aldrig när min bror ringde och berättade vad som hänt. Pingstafton var det och vi väntade på ett par underbara vänner. Vi skulle grilla och ha kul. Och, M, du vet ju redan att vi hade e fin kväll ändå. Vi lämnade inte återbud, utan kände istället extra stort behov att umgås. Och fina vänner förstod varför det då och då under kvällens lopp rann tårar ned för en liten bibliotekaries kinder... Jag är fortfarande tacksam för den kvällen, FrkU!! Den betydde mycket. Distraktion när man inte kan göra något mer än att bara finnas kan vara såå skönt bland.

M, jag önskar att du fått se vilka fina söner du har - trots den svåra upplevelsen de hade, med återupplivningsförsök och chock, så har de vuxit upp. D har jag mycket kontakt med och jag är så glad för det. M ser jag ibland på Högskolan. Och fina tjejen, H,  som blivit vuxen... Det är en enormt go tjej. Målmedveten som sin fina mamma. Alla barnen hade behövt sin mamma i många år tiil, men tyvärr blir inte livet som man tänkt sig. Man får ta sin chans och forma livet själv... Och, goa M, nu när du sträckt ut din hand och tagit emot din pappa där i din himmel (för det kan inte finnas någon annan plats för dig att vara på) så känns det trots allt fint att veta att ni finns där tillsammans.

Ja, idag är jag inte lika munter som vanligt, men detta gör ont. Och fortsätter att göra ont - speciellt denna dag - år efter år efter år. Jag försöker tänka positivt, men man kanske måste tillåta sig en ledsen dag. Eller hur?

Så, ni alla därute... Ta hand om er!! Ta hand om livet!!! Kram


Vill inte gå

på den tråkiga dumma kursen idag...

Ser på en av de bästa TV-serierna nu!!!

Ja, det  behöver ju egentligen inte sägas - talar så klart om House!! Han kan vara kul, dräpande, ironisk och alldeles, alldeles underbar... JA, det finns ju de som tycker bättre om Deperate Housewives (hihihi), men eftersom jag missat ca 350 000 avsnitt, så tänker jag se till att jag kan se den från början istället och då kunna hänga med.... Roligare så...

Lite fika med min underbare make har jag också hunnit med, likaså en promenix med liten Bobby-vovve! Glad, men trött efter att ha spanat in snygga tikar hela dagen (Bobby, inte jag). Enligt säkra källor missade jag FrkU med ett ar minuter annars hade jag kanske hängt på idag och givetvis hängt med i hennes gångtempo :-)

Det har varit en bra dag, men nu är det extremt mycket på jobbet igen. Otroligt mycket som ska hinnas med och dessutom tar äldste sonen studenten nästa torsdag... Mat ska fixas, plakat fixas - gaaaaaaaaah... Men mamma vill ju gärna hjälpa till, så då ska jag låta henne göra det!

Ser fram emot morgondagen!

En ny dag!

Jippiii!! En ny dag har kommit!! (Jo, jag vet att det är flera timmar sedan den började, men jag har varit på möte och inte hunnit blogga förrän nu).

Jag är så glad för en god väns skull!! Hon är verkligen värd all möjlig lycka - nu och i framtiden och jag kommer att stötta på alla plan, så gott jag kan!! Sååå mycket grattis!

Ska snart ut i biblioteket och serva folk, så ...

Bye for now!!

Gaaaah...

Vuxna människor som beter sig som små ungjäklar är det värsta jag vet!!!

Ny förlust

Ja, så har jag varit på vår fotbollsarena igen och grejat - NEJ jag var INTE med och spelade och det var INTE mitt fel att vårt lag förlorade. Grrr....

Men det var kul med allt folket som var med och hjälpte till! Och större delen av matchen ledde vi och då var det  också kul :-)

Denna gång höll sig dock fotbollsspelarna i omklädningsrummen efter matchen, så det var inte så mycket kul att titta på fniss...

Ja, imorgon är det en ny rolig arbetsdag! Och sista kvällen att jobba kvll för terminen! DET är skönt!!

Söndag

Tänk vad vädret kan förändras från bara en dag till en annan! Strålande väder med grillning och goda vänner igår och idag, ja, man kan fortfarande vara på bra humör, men eftersom jag ska befinna mig utomhus ett antal timmar i kväll, hade jag uppskattat liiite högre temperatur.

Vi hörs! Och, MrsBloodyKisses! Välkommen till min blogg!! :-) Kram

Kom på en sak!

I kväll vid nio-tiden :-) är det tre år sedan min älskling friade!! Eftersom jag aldrig trodde det skulle hända, så blev jag otroligt förvånad och otroligt lycklig! Han gjorde det genom att spela upp ett fint bildspel med tillhörande musik. Han hade jobbat på detta i flera månader för att det skulle bli perfekt och det blev det! Han var nog ganska säker på att jag skulle säga ja - han hade en flaska god champagne inköpt för detta speciella tillfälle. Snacka om planering :-) . Blir varm bara jag tänker på det. Fint minne!

Regnet det bara öser ner :-)

Nja kanske inte hela tiden, men i några timmar nu. Låter mysigt! I dag sov vi länge - till tio. Och liten B sover gott efter vår promenad. Än har det inte varit någon idé att tända grillen på grund av blåst, men vi har ju en fungerande ugn :-) . I dag tror jag det blir fläskfilé mums. Maken är lycklig och tacksam för regnet ! Då kan han ju elda upp skräp! Fniss!!

Dagen efter kvällen före

Är helt ok faktiskt! Hade sååå kul! Vi sjöng, dansade, åt och drack! Hemma var jag ca halv tre - tror jag. Karaoke !! Måste gå in på en webbplats och kolla bilderna! Nu är vi på väg till stugan för att ha några underbara dagar där.

Lugnt, stilla...

Så skönt man har det... Flera dagar med make och vovve i stugan. Solen skiner så det är gott även om det blåser. Nu verkar det mulna på lite, blir eventuellt regn om en stund. Det gör inget - är glad ändå!

Semester hela veckan!

Nu är det dags för makens och min årliga Kristihimmelsfärdssemester! Ska vara i stugan hela veckan (nästan) förutom festdeltagande på onsdag kväll. Ja, kväll och kväll... Förfesten börjar kl 16. Men från torsdag till fredag är vi ute igen!!

Ska bli såå gott. Har dock lite svårt att släppa jobbet :-)

Första dagen har börjat lugnt. En-timmaspromenad med vovve, frukost och sedan lite fingrande på datorn. Tur att jag kan surfa från mobilen nu när vi inte har mobilt bredband hihi...

Frid och fröjd...

Och garderob samt stor skohylla på plats. Lyckan är stor :-) Det blev bra!! Hurra!!!

DEN SITTER FAST!!!!

Den jäkla garderoben sitter fast !!! Och jag fastnade innanför den i en dryg halvtimma och fick klura ut ett sätt att komma ut!! Nu måste jag såga loss en bit trä (som skiten har fastnat i) och den sitter högt upp så jag inte når den!!  Och någon pall? NÄÄÄ det har jag givetvis inte!!

Maken blev sugen på att få klippa gräset i stugan eftersom det blir ett par dagar med regn sedan, så jag sa glatt till honom att åka ut och övernatta. "Det här fixar jag själv" - HA!! Viiiisst...


Ska snart ta itu med eländet igen! Men imorgon är det jag som åker till stugan!!!!


Fixardag hemma

Dagen har börjat så lugnt och gott. Om en stund ska jag ta ut den lilla Bobbyn på en liten prommis. De gillar vi ju båda två :-) .  Vi är lite trötta idag - var hemma ca halv två och sedan uppe ett tag till! Gott, trevligt, mysigt!

Imorgon blir det stugan- härligt!! Även om det regnar så är det ju lite semester ändå! Nu får sudenterna klara sig utan mig några dagar heheehe...

Som jag skrev om igår, satte jag ihop en tiotusenfemhundranittiotvådelars garderob igår och idag ska den in i klädkammaren! Skönt att få mer struktur därinne - "extreme closet make-over" !!


Sååååå bara att köra igång!!


Librarians ROCK!!!

Jepp!!

Jag fixade det!! Nu (läs: imorgon) ska jag få ordning i klädkammaren - äntligen. Bara jag inte har mätt fel, men det har jag säkert inte :-)

Sitter nu i lugn och ro i väntan på att åka till Kissleberg där vi ska käka och se på melodifestivalen. Ja, gulliga kompisen och jag ska kolla, kommentera och dricka vin, medan våra män ska GENOMLIDA evenemanget - fniss...

HEJA Sverige!!!

Ska skruva och spika...

tur att det inte är mer än ett par mil till NÄL - om man tänker positivt :-)

Ska fixa ihop en garderob till min klädkammare. Skodelen var ett litet helsicke att få ihop, men det blev bara nååågra blåmärken...

Vi hörs senare - får vi hoppas ASG!!

Kramar

Trött

Nu är jag på väg hem. Begravningen var fin med jättebra präst. Hon vände sig till de närmaste hela tiden så det blev personligt. Svårt dock att se som goa svägerska och brorson så ledsna. Efteråt var vi hos bror och fick mat. Ska bli gott att komma hem och jag hoppas att det dröjer tills nästa begravning...

Konstigt. Som en stor våg...

Ja, så var det dags. Är på väg till skövde och begravning. Jag har haft en viss distans till det här tillfället. Det är brorsans svärfar och han stod mig inte så nära. Men ändå. Mycket har hänt för den delen av familjen just i maj. Brorson föddes och begravdes i maj för 12 år sedan. Och för snart fem år sedan dog brorsans Svägerska, en av mina äldsta vänner, i en stor hjärnblödning. Vi hade känt varandra sedan vi var 14 och det känns fortfarande ofattbart att hon inte finns kvar. Jag var inte beredd på att känna så här idag, att minnena skulle komma likt en stor våg. Vill helst att det ska vara klart så jag kan åka hem igen. Kram

Gaaah...

Frustrerad! Vill bita någon eller kanske sparkas!!!

Ett under att jag kom ur sängen imorse... Inget kul alls. Ena skulderbladet hade låst sig på nåt sätt och det gör ONT!!! Tog mig dock ur sängen, ut i duschen och fixade till mig så gott det gick. Blåsa håret var inet att tänka på. DÅ kom jag på det! Jag hade kvar Voltaren!!! Jippiiiii...

Kom iväg till jobbet där jag ska vara med och ta emot ett antal högskolor som vi samarbetar med vad gäller skrivstöd till studenter med någon form av funktionsnedsättning eller helt enkelt har trubbel med det akademiska sättet att skriva. Rundvandring, redovisningar, vetekudde :-) , mer Voltaren och så ev tidig hemgång (tror jag).

Men annars mår jag bra!! Och jag ÄR glad, bara behövde gnälla lite!!

Kraaam

Väntar på semester!!!

Och den är inte långt borta nu!! Jobba imorgon, ledig fredag, sedan kommer ju helgen, men sedan!! Ledig heeela kommande vecka och ändå 6 veckor kvar av semestern att ta ut i sommar!! Jippiiiii!!!

Såå gott det ska bli - fast vädret ser ju inte ut att bli ngn höjdare. Det gör inget!! Jag kan plantera blommor vid sugan , sitta i en filt på altanen och läsa böcker, gå långpromenader med liten Bobby och inte minst mysa med maken!! Åker dock till jobbet på onsdagen för att gå på Högskolans vårfest!!!!!

Men på torsdagen blir det stugan igen!  Härligt. Livet e allt bra gott!!! :-)

Ska nog lägga mig tidigt kväll... Trött efter gårdagens semifinal :-)

Hej hej!!

Och visst gick det bra till slut!!

Och Sverige är i finalen!! Fast man undrar lite om det är juryns val (som förra året för Perrelli) eller om det faktiskt var folket som röstade in Ernman... Hoppas givetvis på det sistnämnda. Vore ju synd om vårt bidrag inte fick några röster :-)

OCH hoppas verkligen det händer ngt positivt med ljudet tills på lördag, för visst sjunger hon gudomligt och är väldigt vacker, men sången gick ju inte alls fram i TVn - trots surroundljudet...

Mitt under semin hände ngt otäckt... Chattade med FrkU och hon ville ha med mig på raska promenader. ALLTSÅ!! Hon har en hastighet på dryga 8 km i timman nästan somen jäkla cykel. (JA, jag sa nästan... Och inte cyklar jag fort när jag cyklar...). Men jag ska minsann hänga med!! Jag ska visa hela världen - eller iaf FrkU :-)

Nu sitter jag och väntar på studenter att vägleda i informationssökningens vidunderliga värld. Ännu har inget kommit och det är SVINKALLT i den här salen!!

Annars är det bra!! :-)

Matlagning och kval

Ja, så var det dags för kvalet i Eurovision Song Contest! Får väl lägga några röster på deltagande grannländer för att väga upp "kompisröstandet" från nationerna i öst :-) Mmm... Visst är det konstigt att vi ser snett på deras röstande när i i alla år gjort samma sak...

Ikväll är det alltså TVn som gäller. Med make och liten vovve, Borde egentligen suttit med lite jobb, men jag tror inte riktigt det funkar med jobb dygnet runt ... Ska ju vara ledig på fredag och sedan är det semester  en vecka, så vår webb måste vara uppdaterad innan ledigheten. Nåja, det löser sig väl imorgon.

Måste fixa käk också! Hungriga människor världen över skriker efter min matlagning (eller om det kanske bara var sonen som skrek från SIN lägenhet? ) . Han ska iallafall få fisk (stekt) och till oss andra planerar jag göra kycklingwok! Mums!!

Fniss...

Snart är det dags att gå hem från jobbet... Solen lyser in i mitt rum och värmer mig. Ser fram emot att gå ut i det vackra vädret, hoppa på bussen och skutta hem till varg och Björn! Tänk att jag skulle få så många rovdjur i familjen :-)

Skrev ju uppmuntrande beskrivningar av min helg igår... Och TÄNK vad en del är otacksamma... FrkU ville inte alls lyssna till min berättelse... Konstigt... hihihi...

Pustar ut...

Nu vet jag - det var inget farligt i brevet... Lättad, men sonen fick sig en extra tankeställare, vilket nog ändå kan vara bra...

Själv är jag nyss hemkommen från matchen Oddevold-Motala... 1-3 blidde det, men efer några timmar hårt arbete med kioskansvar fick jag min belöning :-) Var tvungen att gå i korridoren förbi spelarnas omklädningsrum... hehe... De stänger inte dörren om sig och jag fick kämpa hårt för att titta åt ett annat håll...

Nån som vill hänga med nästa gång??


Nu ska jag ta det lugnt en stund och bara tänka glada tankar


Fundersam och bekymrad...

Sonen fick ett brev. Vi vet inte vad det är, eftersom det är rek, men min fantasi - som är alldeles för livlig för mitt eget bästa - satte igång. Låg ensam, orolig och funderade halva natten... Är det något jag avskyr så är det konstiga saker som sker när man inte har någon som helst möjliighet att göra ngt åt saken... Har så svårt att hantera den känslan som då kommer och man vill inget annat än att måndagen ska komma trots att man bode koppla av när det ändå är helg...

Nu är en ny dag här. Maken är hemma!!!! (Lycka!!!) Oron sitter ändå kvar, men jag vet ändå att jag vad det än är tänker vända det till något positivt (om det skulle vara något negativt...).

Väntar på att han ska åka och hämta ut det jäkla brevet så jag vet...

I Övrigt innebär den här dagen jobb för Oddevold på Rimnersvallen!!

Skööönt att slappa!!

Eller det hade det varit om inte 21-åring med flickvän bestämt sig för att göra pannkakor... Fast de hade inte kollat så att det fanns ägg och sedan dess (efter de gick och handlade) så har de frågat olika pannkaksrelaterade saker ca tjugo gånger. Jag är rätt så säker på att sonen hoppas jag ska ge upp och gå ut i köket för att fixa klart deras mat... Men .... it's neeeeever gonna happen... Moooahahahaaaa...

Sedan ringde "lillpöjken" och behövde något han också... Bobby ligger dock och vilar sig... Det KAN nog bli en go kväll iallafall :-)

Och tänk så go den hade varit om maken varit hemma... Nu får jag nöja mig med telefonsamtalen, men då får jag ju hörs hans röst iallafall och imorgon kommer han ju hem!!! Jippiiiii och den hr helgen var min sista helg för i vår!!

Såg...

förresten en stor fågel dra upp en mask ur marken förut... Funderade på vad det var för en art... Kanske en albatross...

Ny dag!!

Har vaknat och varit ute med liten Bobby. Vi är trötta båda två och nu bär det snart iväg till jobbet för min del. Tycker ändå det ska bli kul att jobba idag - är lite  andra typer av besökare på helgen. Men jag funderar på hur i helsicke jag ska få ut en tv på över 50 tum i korridoren utanför biblioteket... Över en tröskel... Jag har kassa armar (undrar var man kan köpa nya...) och inte så stark och schabraket är STORT med ställning och allt... Men det löser sig väl :-)

Såg på hockeyn igår... No further comments... Det gav mycket mer att chatta med FrkU!! (Kraaaam - du är bäst)


Goda vänner till mig!



Lilla Roa och Mini-Rosa

Man får inte slå andra människor...Man får inte slå andra människor

Man får inte slå andra människorMan får inte slå andra människorMan får inte slå andra människorMan får inte slå andra människorMan får inte slå andra människorMan får inte slå andra människorMan får inte slå andra människorMan får inte slå andra människorMan får inte slå andra människorMan får inte slå andra människorMan får inte slå andra människor

Inte ens ex-make som ständigt kränker och fäller vidriga kommentarer.. Om man är 47, bor i en lägenhet som bekostas av ens föräldrar, äter mat som ens föräldrars pengar har betalat, inte har ngt jobb, ingen A-kassa, ingen Soc ("de bara kränker en") SÅ HAR MAN FAN INGEN TALAN!!!!

Ja, ni som känner mig vet att det inte är första gången detta är på tapeten... Jag lägger ut tusentals kronor varenda jäkla månad för att sonen ska få ordning på tillvaron, Men vad jag än säger och gör så räcker det inte i exets ögon... Vi har inte talats vid sedan november, men nu har han börjat snacka skit med killarna istället... Jag ger uppenbarligen yngste sonen för lite mat när jag vägrar betala för fem middagar/dag, jag köper "för billig mat", maten är för stark eller så smakar den inget (OCH HUR VET EXET DET??) . Jäklar vad DEN stackarn måste ha lidit under våra 14 år tillsammans... Och TÄÄÄNK på min stackars Björn... Man undrar ju hur han klarar att äta min oerhört äckliga mat (som för övrigt sonen äter med god aptit!!!).

Jag borde absolut inte bry mig om vad exet säger men jag blir såååå.... Gaaaaaah!!!!

Låter jag förbannad??? DET är bara förnamnet!!!!

Ny dag på väg :-)

Vi Vaaaaann!!!!!!! Med stor hjälp av FrkU och mig själv, så gickte vårt älskade svenska hockeylandslag till semin!! Och jag har bara ETT blåmärke... Det KAN ha berott på att i inte var helt koncentrerade på hockeyn utan även pratade och pratade  :-)

Men vi VAAAAANN!!!

Tack FrkU för en helmysig kväll! Let's do it again!!

Bara några timmar kvar!!!

Sedan är det dags! Kvartsfinaldags i hockey-vm!! Som vanligt kommer jag att sitta helt stilla med ett glas vatten i handen och inte röra mig ur fläcken på heeeela kvällen. NOT!!!

Fast jag kommer att göra ALLT jag kan för att hålla armar, ben, ja hela kroppen i styr... Någon gång borde jag lyckas - men det är ju såååå svårt att sitta stilla och oengagerad när det rör sig så mycket på TVn...

Det ska bli en kul kväll!!!

Avslöjad :-)

Ja, så har jag låtit världen veta att jag har en blogg!! (eller världen... FrkU iallafall). Och genast kom det kommentarer :-)
Och visst ska jag flytta mitt hårda soffbord en bit bort från soffan så jag inte slår mig!! Och visst blir det flytande saker!! Och visst blir det slagskott!!!

JAG SER FRAM EMOT KVÄLLEN!!!

Slapparkväll

Sitter i mitt soffhörn fast jag egentligen borde diska... Lite seg :-) Och väntar på att maken ska komma hem. Det dröjer ett tag - ett par timmar. Fast just nu njuter jag bara av tystnaden. Det är bara Lilla Rosas surr som bryter den, men det gör inget eftersom jag inte skulle kunna skriva denna text om hon inte var igång...


Nu ska jag snart ta det stora steget ut i köket och hämta mig lite vatten och fundera ut lämplig hämnd till FrkU som kallade mig tant idag... Hmmm... Hehehe...


Somliga gåååååååår i...

... knallröda stövlar när det är strålande solsken! Jo, det är sant!!! Jag såg det själv igår! För det var naturligtvis jag!!!
Till mitt försvar måste jag säga att det ösregnade när jag gick till dagis med lilla vargen i går morse och inte trodde jag att det skulle bli fint på eftermiddagen - kanske måste lära mig att ta en titt på väderprognosen...

När jag kom hem till Uddevalla efter jobbet och gick igenom stan fick jag många konstiga blickar... (eller om det var lystna hehehe) och en liten otäck unge på ca fem gapade "MAAAAMMAAAA! Tanten (TANTEN!!!) har gummistövlar pååååå siiiig!!!"

Elaka små dvärgar... En fruktansvärd upplevelse!! GAAAH...

Vilken kick!!

Vilken kick det är att känna att man börjar bli friskare!! Har hostat i över en månad och NU äntligen börjar eländet ge med sig! Lyckan är stor! Känner mig sååå stark! Och glad - fast det är jag ju oftast! Kuligast så :-)

Ska ha några lite ensammare dagar från och med torsdag. Jag ska jobba helgen, så maken åker till stugan själv... Nåja jag ringer ju gratis till hans mobil, så jag överlever väl... Men det är ju inte så lätt att vara ifrån den man älskar. Vi har ju bara varit ihop i tio år :-)

Konstigt för det  känns fortfarande nytt och pirrigt - jodå visst har även vi en vardag, men aldrig tråkig!

Sitter och har just varit på lunch. Har haft pass i infodisk på vårt bibliotek hela förmiddagen så nu blir det ganska gott med lite inre tjänst. Och så kan man passa på att ta ett par minuter till bloggen också. Men nu ska jag hugga in på arbetsuppgifterna - Jippiiii

Kram!


En ny dag!! Jippiiii

Hej bloggen!

Nu är jag här igen. Känns som jag nyss kom till jobbet, trots att det är lunchtid. Slängde i mig ett par mackor som jag har tänkt ska räcka som lunch idag.

Är småsur på äldste sonen som inte kom hem med mitt busskort igår... Han hade lovat!! Och jag fick ÅTERIGEN lägga ut pengar på extrakort... Tänk att "ungar" inte kan fatta att föräldrar inte är gjorda av pengar!?!

Idag ska jag jobba kväll! Skönt för då kan jag förhoppningsvis jobba ikapp lite...

Ska också följa hockeyn ikväll via nätet, så jag vet när jag ska få det stora nöjet att se kvarten med FrkU!!

Oj, hur gick det här till??

Helt plötsligt bara tangentbordet drog till sig mina fingrar, skapade en blogg och nu är jag här!! Konstigt... Och från och med nu ska även jag dela med mig av mitt liv, funderingar, glädje och, ja, kanske till och med sorg - vem vet vad livet för med sig...


Än så länge vet ingen att jag har den här bloggen, än har ingen läst vad jag skrivit och ingen vet vem jag är...


Och vem är jag då? Jo en 44-årg bibliotekarie från Västkusten. Glad, positiv för det mesta och fullkomligt älskar mitt jobb!!! (MEn mest älskar jag min man sedan 3 år tillbaka).

Spenderar fritiden med man och hund. Jodå, jag har barn också, men de är så stora


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0