Första jobbdagen för denna vecka

och faktiskt även den sista :-)
 
Blev upplockad av goa jobbarkompisen Karin som svängde förbi strax före åtta i morse. Kastade mig in i ett par möten innan jag hade mitt tvåtimmarspass i disken - mycket att göra var det! Härligt! Efter det var jag helt slut men släpade mig glatt ned till Rektors infomöte om budgeten - skönt med en person som är så klar och tydlig det nånsin går att vara. Det är inte kul att ha haft sin befattning i drygt ett år och under den tiden fått vara med om att budgeten drastiskt förändrats TRE gånger - nya förutsättningar och totalt orimliga arbetsvillkor. Men så länge den här regeringen sitter, så lär vi få dras med svängningarna...
 
Närmare halv fyra satte Karin och jag oss i hennes fina bil igen och wrooomade mot Torp där min kära make skulle möta upp för lite matinhandling.
 
Nuu är vi hemma igen och maken tar sig en lur tillsammans med Bobby! Vi ska ha en lugn kväll och hoppas på att maken INTE fått min förkylning,utan bara kände sig lite risig ändå...
 
Nej, skål på er och ha en trevlig fredagkväll!
 
 
 
 

Det kom ett mail :-)

Öppnade idag ett mail från min kära svåger. Rubriken var : "När blir det??" och jag kan lova att svaret är : "ALDRIG !!!!!" Haha... Men visst vore det häftigt att gå omkring på jobbet med en liten tatuering av en Dewey-kod, eller en Superhjältebibliotekarie :-)
 
Kolla här:
 
Bibliotekarietatueringar
 
Men MINA armar förblir fria från bilder! Haha...
 
 

Ujujuj...

Så här lång tid har det nog aldrig gått emellan inläggen, men nu är jag tillbaka. Är just nu hemma och sjuk sedan några dagar tillbaka vilket är urtrist. Idag har jag iaf orkat sätta mig framför datorn - inte illa.
 
Vad har då hänt sedan sist...?
 
Sommar och semester kom och gick med njutning i form av god mat och dryck, underbar samvaro med maken och goda vänner, kul fester, fisketur och - håll i er nu... BAD!! Och DET var flera år sedan jag badade i havet senast. Underbar dag!
 
Visar lite bildbevis på hur en underbar sommar kan se ut
 
 
 
Härligt bad alltså...
 
Och romantisk bröllopsdag!
 


 
 
Mys på altanen
 
Ja nu är hösten här och det känns också bra. Och så tänkte jag blogga lite oftarehaha...

RSS 2.0