Skimrar i grönt

Likt en lätt, tunn gardin skimrar nu björkarna i grönt. Jag fullkomligt älskar denna tid när träd och växter blir mer levande igen. Då kan jag sitta och bara njuta av allt vackert :-)

Idag känner jag mig betydligt piggare än jag gjort de senaste dagarna och har inte lika ont i kroppen! Så skönt!

Det är fler som varit trötta. Denna syn mötte mig när jag kom hem från jobbet halv tio i måndags kväll. Den lille herrn hade legat så i tre timmar då!


En liten en :-)

Ja en liten en kommer jag att bli farmor till i slutet av september. Underbar känsla som blev ännu starkare när jag fick se ultraljudsbilderna på det lilla knytet :-)

I slutet av januari berättade min äldste son den stora nyheten och jag fick berätta för en del vänner men vänta med resten tills nu! Haha! Farmor Elisabeth...

Vet du lilla knyte... Du är redan sååå älskad!!!


Skamsen?

Ja man undrar ju om han KANSKE insåg direkt att det var fel plats för en liten hund... Haha...


Jösses !

Är det inte förbjudet att vara så här trött en fredagkväll ?!? Nå, det har varit en ganska tuff dag och när man sedan slappnar av hemma så blir det väl så här :-).

Make grejar med en av datorerna och jag kände bara att jag måste sova! Måste ladda lite mer inför morgondagen !

Heheheheheeeeeee!


Final nr två

Är nu klar och Brynäs är ett skär närmare guldet!!

Ska sova nu eftersom bil med make, Bobby och mig lämnar vårt hem ca halv 6 i morgon bitti!

Gnatt!!


Onsdag

En dag närmare helgen har vi kommit och det ska bli sååå kul!! Var och en av oss som ska på lördagens tjejfest fick bjuda in tolv personer var och värdinnan kommer att bjuda på äkta champagne genomgående hela kvällen!! Härligt och bubblande! Sedan har vi som en extra överraskning hyrt in en chokladfontän storlek extra large! Vilken överraskning hon kommer att få när hon öppnar dörren ! Skrattar glatt vid bara tanken!

Klädseln skulle vara kortkort skinnkjol, svartorange åtsittande topp och svarta mönstrade typ tights... Lite annorlunda, men helt ok! Ser verkligen fram emot den kvällen! ALLT kan hända !!


Final nr 1

Japp nu är det finalsprl i hockeyn ! Hoppas på mitt kära Brynäs och just nu leder de just denna första match med 1-3! Som sagt... Hoppas :-)

Fullt ös har det varit idag med inre jobb, undervisningsplanering och personalmöte! Morgondagen kommer att fyllas på samma sätt och det blir intensivt men spännande.

Har även hunnit med ett nytt besök hos mamma som blir bättre dag för dag. Måste säga att det blir en märklig känsla... Jag ser ju till att komma dit ofta, men när jag väl är där på sjukhuset känns det bara konstigt ... Skulle vilja att det var annorlunda men men...

Ja det var ännu en dag! Kram därute


Annandag

Ja så var påsken nästan över och det blev en bra helg. Middag och mys med goda vänner, två sköna dagar med "bara" make och Bobby, påskdag i stugan inkl möte där alla giiiiivetvis skulle få säga sin mening (det visade sig dock att det bara gäller om man håller med och inte opponerar sig som make och jag gjorde haha) och idag blir det tvätt, antagligen besök hos mamma som ligger på sjukhus för brutet lårben och middag med make och pappa.

Har även börjat spela Rumble på fånen! Kul men jag har bara spelat en gång hittills och då förlorat mot FrkU!

Ja, ha ett fint slut på påsken! Kram på er!


På väg

Sitter i bilen på väg till stugan :-) Visserligen bara över dagen, men det ska bli gott !! Ska även på möte med vägsamfälligheten - vi ska visst börja betala nån avgift så det är bäst att bevaka ...

Solen värmer skönt och jag är glad!


Glad Påsk!

Påsken är här!

Snart åker vi till Torp och handlar go mat och sedan blir det nog påskmys med maken och lillbovven !

Igår kväll knackade det på vår ytterdörr men trots att make rörde sig snabbare än vinden, så hann varelsen som var utanför försvinna... Kvar låg detta men jag vet allt vem det var... PÅSKHAREN!!!




En skön ledig fredag

Är det idag. Och jag vet att det är 950 000 år sedan jag bloggade, men nu är jag tillbaka :-) Ja, mycket har hänt sedan sist. Några omgångar hit och dit med yngste sonen, som jag HOPPAS börjar få lite mer koll igen, men mest har den senaste perioden i mitt liv handlat om den underbara tjänsteresan till York.

Kollegan och jag reste på "staff exchange" underen veckas tid och fick ut enormt mycket av tiden på de två universitet vi besökte. Jag är så glad för möjligheten och hoppas verkligen vi kan få besök från York - helst under nästa år. Det visade sig att vi hade mycket gemensamt och jag ser fram emot att få sammanställa allt till en fin liten rapport OCH utnyttja allt vi fått med oss :-) Titta här vilken utsikt vi hade varje morgon vid den fina frukosten



Och jag var VÄLDIGT nöjd med hotellrummet :-)









Väldigt mysigt fast jag hade vissa problem att få lagom värme på vattnet i duschen, så det blev lite kallt ibland!

Visst ser huvudentrén till York University St John maffig ut!?



Nå, en vecka går fort och det blev dags att försöka få ner allt i väskan igen...



Hmm... Den väskan har gjort sitt, kan jag meddela...



RSS 2.0