Son 12 dagar senare

Ja, nu har det gått nästan två veckor sedan sonen fick en flaska i kinden. Stygnen togs idag och han blev minst sagt besviken - hade nog trott att det skulle se bättre ut. Jag försökte trösta honom med att det kommer att bli bättre till och med om några dagar. Det blir ju lite extra svullet och så när stygnen tas. Tiden får visa hur det kommer att se ut.

Så här ser det ut just nu...


Julledigheten borta...

Och nu väntar jobbet i morgon. Ska bara ta lite influensavaccin först.. Inte kul alls, men det är visst nödvändigt - säger de som vet. Och när jag gjorde det senast gick det ju bra. Men har aldrig gillat sprutor.

Idag har vi varit på ett par promenader av typen längre och tack och lov att jag har broddar! Jag hade aldrig stått på benen hela vägen annars Haha... När inte ens en liten Jack Russell fixar att hantera sina fyra ben utan ser ut som Bambi på hal is, så får man vara tacksam för det lilla.

En riktig slappardag är det nu, med Vinterstudion - min kära Vinterstudio... Med skidåkning på olika sätt. Såå kul att titta på - särskilt som jag inte kan utöva sport själv.

Nu pratas det om FrkUs absoluta favoritsport: Bandy!!! :-D

Vi hörs!





Wrrrrrrooooooooooooooooooooooooooooooooom

lät det igår kväll hemma hos FrkU blandat med "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ", "Yiiiahaaa", "INTE I VATTNET IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN" och många fler glada utrop :-)

Vad vi gjorde? Jo vi lekte med hennes julklapp Wii :-D och jösses vad kul det var. Speciellt efter sushi och vin :-) '
mums! så gott det var!!!

Efter intagandet av den goda fisken och riset plockades kontrollerna fram och the games began!!

Först Nintendo Sports Resort där vi spelade pingis, försökte cykla (iaf FrkU) och fäktades (eller nåt) och jag kan säga en sak... JAG GER MIG ALDRIG - det gjorde förresten ingen av oss. Den lilla oförskämda  saker med svärdet SKULLE bort från plattformen och visst lyckades vi att vinna VARJE GÅNG!





Så vansinnigt kul och inte blev det tråkigare när en ratt plockades fram och vi körde igång. Mario Cart...




Wiiiiha... Vilken kväll och när jag gick hemåt såg jag en räv :-)

Tisdag

...är det ju idag! Och jag är ledig. Sitter i soffhörnet och tänkte läsa lite om Amerikanska inbördeskriget. Spännande är det - det har jag allid tyckt. Den fruktansvärda grymheten, slagen vid Shiloh, Bull Run, Gettysburg mm, ja inte blev intresset mindre av att vi nyligen sett filmen om Gettysburg. Visst den är "hyperamerikansk", men stimulerar ändå min hjärna till att vilja veta mer.

Och vill ni se filmen, så är det den här: Gettysburg på IMDB 

Pratade med skadade sonen förut och mår förhållandevis bra. Det är jobbigt att äta, men han har inte ont. Nja... det var visst lite fel, för han nös när jag pratade med honom och då kom det ett rätt rejält AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ i mitt öra. Han låter låg, men det är förståeligt...

Kram på er alla!

Gott nytt år

Ja, det SKA det bli... För mig blev nyårsfirandet lite märkligt. Först en supertrevlig kväll med goda vänner prat, skratt och spel (TJEJERNA VANN SÅKLART!!). Skålande i champagne och lycka. Väldigt mysigt!

Sedan kom morgonen... Samtal från en son angående min andra son. "Har du hört vad som hänt med M?" Det visade sig att yngste M blivit överfallen och slagen samt skuren av trasig glasflaska. Resultatet blev 26 stygn i kinden. Förhoppningsvis växer biten som nästan skars loss, fast, men det är tyvärr inte säkert... Jag är glad att det inte blev värre... Lite längre ner på halsen och man vet inte hur det hade gått...

Nå, gärningsmännen åkte fast och har erkänt. Dock är de ute och rättegång blir om ca fem veckor. Hoppas resten av året blir bttre för honom!







RSS 2.0