Sommar och sol

Ja, det är det idag. Liksom igår... Student har varit och kompisens dotter var så fin :-) Även midsommar har varit och det var sååå kul! Nubbe och sill vid tvåtiden på em, prat och skratt, fler gäster anlände, luftgevärsskytte som jag vann (ok kom två men BARA för att den som "vann" hade fått en gratisträff från en annan skytt...). Jag fick enda tian!! Och det var en intressant syn att se värden stå på knä med skott(!)kärran som stöd och se honom, liksom i slowmotion, sakta sakta falla åt sidan med skottkärra, gevär och allt... Han var liksom inte så pigg just då :-)

Vi spelade även kubb mm, grillade och åt en massa mat - gott :-)

Kl 1 fick vi inte vara ute längre, så då kom pappa och hämtade oss! Skönt att slippa taxi!

Nu har jag en och en halv jobbvecka kvar och sedan skön semester i fem veckor! Underbart ska det bli! Ska ta mod till mig och sova själv i stugan ett par nätter eftersom make ska jobba min första semestervecka. Ser så fram emot att dela sommaren med min älskade - och mina vänner såklart!

tillfälligt avbrott :-)

Ja, det får man ha ibland för även om det vackra vädret nådde stugan idag, så behövde vi ändå proviantera lite och se till lägenheten. Vi åkte därför in till stan, men åker ut igen tidigt i morgon. Längtar redan. Då ska jag sitta i solen och läsa i väntan på att några goa vänner kommer ut på besök. Grillning och lite gott vin, kubb mm väntar och jag kan glatt meddela att vi redan igår tjuvtränade med en match på bäst av fem omgångar... JAG vann!!! JAG!! Haha! Undrar om det nånsin kommer att inträffa igen...

Nu sitter jag iallafall uppkrupen i soffhörnet och senare blir det nog en go promenad med make och varg :-)

Vi hörs!

RSS 2.0