Lugn söndag :-)

Har precis fått hem Bobby efter att han sovit över hos mina föräldrar. Vi bar nämligen på mysig rolig fest igår kväll och kom hem inatt. 

Firade kompisars dotter som tagit examen och nu är internationell inköpare. Dessutom har hon direkt fått fast jobb :-) Vilken tjej. 

Kul att träffa alla! Vovven är trött idag - undrar vad han hittade på igår egentligen ... 





Trött men glad!

Hela jag är på ett sätt gruvligt trött men samtidigt fylld av energi och förhoppningar inför höstens nya projekt! 

Nytt projekt kör igång på tisdag nästa vecka och då i samverkan med några gymnasiebibliotek :-) 

Sååå roligt!! Och igår mötte jag upp med äldste sonen och liten Leia :-) Vi kollade in Trollhättans butiker och resecentrums intressanta bussar och tåg! 

"Tut tuuuut"




Junimorgon

Och jag åker buss :-) Vääldigt ovanligt... Med kaffemuggen i handen sitter jag och funderar över olika händelser på jobbet. Mest positiva men även sådant som gnager och får mig att fundera. En del människor verkar ha ett behov av att trycka ner andra. Förstår inte varför.

Men jag har en massa spännande saker att se fram emot! Det blir em rolig höst!!

Tio år av saknad

Ja den hashtaggen hade din fina dotter på sitt Insta i torsdags. För i torsdags var det tio år sedan du lämnade jorden för en annan tillvaro. Det var som vanligt en tung årsdag, men det hjälpte att se Hs text om hur hon och hennes syskon mer och mer ser till de ljusa minnena och något mindre till den stora sorgen. 

Tankar och minnen väller in och blir till en mix av leenden och tårar.
För saknar dig, det gör jag. Den delen försvinner aldrig. Jag får dock nöja mig med en liten vinkning till dig på ditt moln. 

<3




RSS 2.0