Härlig helg, lat söndag, jakt och bula

Helgen kom och gick och lämnade en ljuvligt god eftersmak av god mat, skratt, vin och kärlek! Vi hade kärt besök av fina vänner, men så fort tiden gick! De kom kl halv sju och vandrade hemåt vid halv fyra på natten!

Jag hade fixat till vad som skulle vara toast Skagen och trots att jag råkade glömma fixa dill, så blev den helt ok. Efter det åt vi kycklingfilégryta kryddad med bl à timjan och rosmarin - gooott var det! Vi kom efter några timmar på att det vore kul med lite spel, så maken drog fram "Med andra ord" vilket höll oss sysselsatta ett bra tag! Vill bara påpeka att jag var med i vinnande lag båda spelomgångarna!

Vi nöjde oss dock inte med det utan fortsatte glatt med Pictionnary ! Tyvärr fick kära väninnan och jag erkänna oss besegrade av våra kära, men ok... De måste ju ha tur någon gång, hihi...

Söndagen blev lugn och innehöll både promenader och Vinterstudion. Härligt :-)

Så kom måndagen med diverse förberedelser. Tyvärr innebar det halvdagsjakt på människor som lovat hjälpa mig och kollegan och en stund var jag smått desperat. Skulle då skämta lite med kollegan och låtsas banka huvudet i en fåtölj i desperation... Men... Jag gjorde en liten miss genom att glömma kolla hur mjuk fåtöljryggen var... Kan meddela intresserade läsare att den var HÅRD!! Och nu har jag en jättefin bula i pannan!

Har varit en bra dag ändå och nu ska min tokiga lilla axel smörjas in med gel!

Ha det!


Glad men ont :-)

Har (som vanligt) prioriterat annat än bloggen. Men livet löper på som vanligt med oro för yngste sonen, glädje för den store sonen som mår bra och egen glädje för mitt liv med make och vovve!

Jag sitter just nu i soffan och kollar skidåkning samt är lite trött på min dumma axel som inte riktigt vill sluta göra ont ! Men jag vet att det är ett mindre problem :-)

Ikväll ska det bli en mysig kväll med mat, spel och väldigt trevligt sällskap av goda vänner. Det går ett tag mellan gångerna vi ses, men då blir det iofs ÄNNU roligare att ses :-)


RSS 2.0