It's a little bit funny...

Jo, känslan inne i mig blir skum när jag på Facebook ser att mamman till en av min sons värsta plågoandar, som sedan tre år och ett halvt år tillbaka förstört delar av min sons liv med sina hot, kommenterar på samma vän som jag. Obehag flyger genom min kropp, vreden stiger. Känslor jag inte egentligen vill veta av tar sig upp till ytan. Dumt kan man tycka... Det är väl inte mammans fel kan man tänka. Nej, kanske inte, men genom vissa uttalanden som denna människa gjort så undrar jag ibland... Är jag orättvis? Hård i min bedömning? Nej, jag tror ärligt talat inte det. Får bara hoppas att hennes yngre barn skärper sig och inte blir som storebror. Hoppas att mamman inte väljer att blunda. Igen. Ha en bra kväll!

Lördag i oktober!

Vilken underbart vacker lördag det är! Hittills har dagen varit lugn, vilket är väldans skönt. Tänkte kanske baka lite om en stund - kanske :-) Lilla hunden sover så gott i en fåtölj och jag sitter i soffan i vardagsrummet och bloggar - som ni ser! Resten av dagen kommer att bjuda på en låååång promanad med inslag av Bovve-träning, samt trevlig kväll hos världens bästa C! Hon har nu, tillsammans med sin familj, flyttat in i nya bostaden och väntar ivrigt på att få ett kök haha... Ska bli intressant middag ikväll... Vi har fixat till en inflyttningspresent (som visas annan dag) och som jag hoppas blir uppskattad. Nej, dags för något kreativt! Vi hörs!

Oliktänkande

Igår var det premiär!! Jag blev borttagen av en "vän" på Facebook :-) och vad var det då ondsinta jag hade gjort för att bestraffas så hårt att jag inte längre har "äran" att vara hennes vän? Jo, hon delade en länk om Juholt och skrev ngt om att "folk tycker inte om moderaterna, men det är bara ett parti som fuskar". Som ni kommer att förstå så har jag väldigt svårt med att man ska dra alla över en kam och kommenterade att jag inte ansåg det var partibundet utan att det handlar om individer. Och SWISCH! Nästa gång jag tittade fanns inga inlägg från henne kvar på min fb-vägg och hon fanns inte kvar på vänlistan.

Jösses säger jag... Väx upp!! Trodde vitsen var att man skulle kunna uttrycka även avvikande åsikter, men det var ju väääldigt otrevligt att bli motsagd tydligen :-)

Jag behöver inte gilla allt folk säger/skriver och ibland talar jag också om det. Man behöver absolut inte gilla det jag skriver men då får ju jag ta det folk säger till mig.

Tro't eller ej, jag känner många bra personer från den "röda" sidan, MEN även många från den "blåaktiga"... Haha, moderat blir jag aldrig, men det skulle aldrig falla mig in att döma någon för att man har en speciell partitillhörighet !! Det är individen som gör rätt eller fel, inte gruppen!

"vännen" och jag har eg aldrig varit riktiga vänner, så för mig är det ingen förlust att jag togs bort. Fascinerad är jag dock... Och ganska road...


Oktobersöndag

Lite slö idag efter att ha hjälpt fina C med flyttstädning mellan 9 och 18 igår :-) Rent blev det och de nya ägarna kan inte bli annat än nöjda. Åkte sedan hem och lagade god middag till maken och mig. Kycklingfiléer först stekta i curry, ingefära, grön pesto och vitlök, sedan efter detta puttrat med vatten och sweetchilisås, fick filéerna dela form med en massa goda grönsaker och grädde! Gott blev det!

Som avslutning på kvällen blev det lite nätpoker - mysigt :-)

Nu har jag varit på promenad med min lille varg och får nog snart börja packa inför min lilla Stockholmstur i eftermiddag. Ska på kurs ang omvärldbevakning och ledningsstrategier. Späckad heldag blir det imorgon så chefen och vi andra tänkte ladda med en god middag ikväll :-) ! Stureplan here we come, haha...


RSS 2.0