Fredagsmyyyyyys i september!

Efter en lång hostig vecka är det nu äntligen dags att åka hem och träffa make och liten varg! Jaja... Visst träffar jag dem varje dag, men man kan ju få längta ändå!

Ikväll blir det tacos, idol mm! Och så skickar jag även via bloggen ett par stooora grattiskramar till födelsedagsbarn :-)


Tillbaka!

Mycket har det varit senaste tiden. Massa möten, massa omklassningar, massa budgetnedskärningar. Brrrr...

34 miljoner ska högskolan spara och det är inte sååå kul, men det ska nog gå till slut, för vad har vi för val...? Förhoppningsvis slipper vi säga upp folk iaf.

Här hemma har vi fått - nåja- köpt nya garderober till sovrummet ! Äntligen ska vi ha ngt vettigt att lägga kläderna i! Nytt golv är också på plats och nu kan vi snart lämna vår provisoriska sovplats i vardagsrummet haha.

Vi har också hunnit med att hjälpa till vid vänners flytt. Ja, maken råkade stuka foten i början av den dagen och har nu spännande färger runt ankeln. Han skulle vila. Och jo... Det gjorde han ... Men bara lite :-) skönt att se att han mår bättre i alla fall!

Vi hörs snart igen!


Ojojoj

Vad lång tid det gått sedan förra inlägget och mycket har hunnit hända. Jobbet har kört igång, studenterna har återkommit/börjat till oss på Högskolan. Liv och rörelse i korridorerna igen och det är så kul!

Med allt folk följde även en förkylning - första på länge och HELT onödig!

Och, vet ni, yngste sonen befinner sig nu i Västerås och ska på mpndag påbörja sina studier till Fordonsmekaniker! Hela jag har förvandlats till en enda stor tumme som hålls och hålls... Detta är hans stora chans. Snälla, älskade, älskade pojken min, ta chansen!!!


Jag tänkte alltså nu att jag bara skulle kika in här lite, göra ett inlägg och poppa ut igen.

Tänker lägga mig i sngen och se till att min förkylning försvinner...



RSS 2.0