Banker och ruskväder :-)

Har varit lite arg. Jag, som ALDRIG har minus på kontot, upptäckte i förrgår att jag istället för att ligga på plus, låg back!!!  Fattade INGENTING!! Kollade alla kvitton ALLT, men ändå inget svar på min fråga. Jo, det stod på internetbanken att jag hade handlat på Konsum Skogslyckan 3 gånger i söndags! JAg var inte ens där EN gång då!! JAg ringde upp banken och fick slutligen svaret... 1, 2 och 3 juli (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) handlade jag där. MEN de drog det inte förrän i måndags med bokföringsdatum i söndags... Hänger ni med??

Och visst... Jag borde kanske trippelkollat i juli - på semestern att Konsum drog när de skulle, men jag var inte i stan varje dag och eftersom jag visste att jag hade gott om pengar, hade jag inte en tanke på att ringa telefonbanken från stugan... Så... Jag fick en glad liten övertrasseringsavgift (MORR) och fick snabbt hjälp av maken så kontot inte skulle ligga back tills lönen kom...

Banken tyckte det var dåligt av Konsum... Ja, det är väl det minsta man kan säga... Gissa vem som i fortsättningen kommer att kolla kolla kolla så allt stämmer...

Nu sitter jag och ser på tv med levande ljus, make och liten varg vid min sida. Snöblandat regn är det och skönt att jag inte behöver ut mer idag... :-D

Frisk luft i massor!!

Vilken ljuvlig dag! Söndagen började med en morgonpromenad och sedan kaffe - serverat av världens bästa make. Sedan fick vi en mycket bra idé: Vi åkta upp till Råhagens brukshundsklubb, där vi tidigare var medlemmar (hehe), och lät Bobby springa och ha det härligt. Han fick återuppleva hur köttbullar smakar, så så mycket mer mat blir det inte för honom idag!

Efter en dryg timma med lek och träning, så styrde vi kosan mot Skeppsviken och skuttade glatt ned till Strandpromenaden och tillbringade en timma med att just promenera :-)

Underbart var det och en sån fatastisk infart vi har till Uddevalla !!

Mat kan ju vara bra att ha, så vi bestämde oss för att köra till Torp för lite proviantering. Medan jag var inne på Maxi fick maken samtal från sin bror, vars en bilruta vägrade stanna på sin plats.

Något med elhissar eller nåt... Haha... Kommer ihåg en annan gång med liknande händelse, gör inte du det FrkU?? Fniss... Den dagen innefattade även "girl power" haha...

Ok... Tillbaka till min söndag. Vi åkte till svågern där Bobby och jag gick ur bilen och hem! Ytterligare en halvtimmas promenad! Nu ligger en utmattad liten varg och sover bredvid husse :-) - kooonstigt...

I morgon är det jobb igen!!

Är glad, men trött

Nämen.. HEJ!! JAg är här idag IGEN! Det, ni...

Sitter i min soffa och känner mig nöjd och glad med livet.

Tänker på en del svängningar som varit sista tiden. På kommentarer på jobbet (inte just mot mig) om hur man använder Facebook, Twitter mm... Självklart ska man inte använda FB i negativ bemärkelse... Man  måste inte skriva hur trist jobbet är mm, för det kan till och med slå tillbaka mot en själv ... Exempelvis om man betänker att framtida arbetsgivare kan läsa. Jag för min del har lagt min sida på fb ganska strikt. Bara till vänner, medan andra lagt sina helt öppna. Jag har nu bestämt mig för att när jag skriver på FB så ska det vara tydligt m jag är ledig eller om jag sitter på jobbet. På FB har jag många vänner som är t ex lärare och jag anser att de ska veta att jag använder FB på min fritid. "Larv och Trams" kan jag skriva n'r jag inte är på min arbetsplats och då preciserar jag det.

Dömer ABSOLUT INGEN som gör på annat sätt. Och kanske tänker jag FÖR  mycket, men detta är som JAG vill ha det. Dagtid representerar jag ändå på något sätt min arbetsplats... Mitt Twitter tänker jag BARA använda i jobbrelaterade sammanhang - då ska inget annat komma från mig den vägen.

MEN på min fritid .. Ja DÅ tänker jag fortsätta göra EXAKT vad fasen jag vill.. För det är JAG. Kanske tänker jag fel, men det struntar jag i. Det är MITT liv och JAG bestämmer. Precis som ni, gullegrisar (ASG med tanke på de män som läser) bestämmer över ERA liv!!!

Ja, det var mina tankar en helt vanlig fredag, men NU LET THE MYYYYYYS BEGIN!!!

Snart helg!

Och vad skönt det ska bli... Fredagsmys med make (och varg såklart!)! Imorgon kväll ska make få bestämma och fixa till mysmat. Det lutar åt färska räkor! Mums!!




Till det får det bli goda baguetter och lite sallad. Och gott vin! Vi ska ha en jättelugn helg - underbart! Inget inbokat - bara göra det vi känner för helt spontant.


Och... Nej.... DET BLIR INGEN PIZZA DEN HÄR HELGEN!!!

Ujujuj...

Jösses vad längesedan det var sedan jag skrev senast. Måste bli bättre på detta. Till mitt försvar kan jag säga att jag aldrig varit med om en mer hektisk höst. Massor massor på jobbet, mycket att ta itu med hemma.

Men, vet ni, jag lever och är glad! Höll på att bryta foten härom morgonen eftersom Trollhättans kommun håller på att arbeta så vi som kommer från bussen ska få en jättefin trottoar att gå på. Trafiksäkerhet! Jo, hmm... Då kanske man ska undvika att ha ALLA gatlyktor släckta i mörkret,  samtidigt som man gör små och stora otäcka hål i asfalten utan att ställa för skydd... Det gör lite ont att dra till dumfot som liksom ramlar ned i håla. Men den blev bara lite stel.

Liten varg har återgått till sina simturer efter den lilla skadan och det går så bra :-) . Massagen har han ju fått hela tiden ,så det måste ju vara skönt! Tänka att ha det så varje dag... Mmm...






RSS 2.0