Fredag morgon

Det känns lite bättre idag. Har sovit ganska ok trots alla tankar som snurrade igår. Jag har jobbat intensivt ett par timmar redan och sedan terroriserat en god vän via msn :-D

Längtar lite till kvällen då make och jag ska ha mys. Ikväll tror jag vi ska ha varma mackor! Och lite gott vin till !

Visst hade det varit underbart att åka till stugan, men den här helgen ska vi fira min fina brorson som fyller 14 år i morgon. 14 år.... Ofattbart. Det är alltså så längesedan min bror fick kasta sig i bilen och köra till sjukhuset för att de små i magen måste ut akut. Det blev två pyttesmå killar, Rickard och Andreas. Tragiskt nog klarade sig inte liten Andreas mer än en dag, men han finns ändå i hjärtat! Fokus fick ligga på Rickard-pojken, som blev starkare för varje dag som gick och nu alltså varit tonåring i ett helt år! Det måste givetvis firas!!

Dags att återgå till jobbandet! Vi hörs!

Jobbigt nu, men givetvis mest för min pojk...

Som ni kanske kommer ihåg, blev min yngste son misshandlad på nyårsnatten. Polisen sa då att det skulle ta ca 4-5 veckor innan rättegången skulle bli av. I går kom datum för förhandlingen och det blir den 6/5. Givetvis är min sons värld nu uppochnedvänd - IGEN! Den måste bli det. Nu rivs allt upp igen. Han går upp i varv och ringer och pratar hela tiden. Upprörd, kränkt, sårad. Självklart ska han ringa mig - är glad för det, men ibland blir det för mycket. Jag försöker lugna, säga att vi går igenom materialet tillsammans i helgen, och han lugnar sig tillfälligt.


Är jag en bov som får sådana känslor? Nej, egentligen tycker jag väl inte det, men det känns så. Jag BORDE orka lyssna lyssna, men ibland måste jag säga, som i kväll, att eftersom jag ska upp halv fem i morgon så MÅSTE jag få sova lite.

Han tycker det är jobbigt att kanske behöva sitta med i salen när advokaten begär skadeståndet, och att försäkringsbolaget, som tydligt skriver att de har ett överfallskydd som gäller vid misshandel, inte ersätter skador.. Jättekonstigt, men vi ska kontakta dem igen.

Tiotusen känslor far igeom mig ikväll. Kärlek, ilska, förtvivlan, trötthet, hopp om go framtid, önskan att det ska vara över...  Men det kommer det inte att vara på ett tag.

Äsch lite jobbig kväll bara... Blir bättre i morgon!

Och annars är jag nöjd och belåten med tillvaron. Bara lite lite smålåg..


Stugan!!

Äntligen är vi här! Första övernattningen för säsongen! Underbart! Njuter av den härliga solen tillsammans med make och liten Bobby - så gott. Bobby rullar sig i gräset, make grejar lite allmänt och jag ska rensa i rabatterna! Sedan ska vi ta en go promenad i solen... Var i London några dagar och återkommer med lite bilder när jag laddat ner dem till Lilla Rosa!

Fredagkväll i vårt hem

Sitter hemma framför LillaRosa och har det bra. Ett glas rött guld står på bordet och jag studsar mellan tvättstugan och lägenheten. Det är ännu tidigt på kvällen, många underbara timmar kvar på dagen och jag år bra. Jo förutom att jag har resfeber förstås :-)  Ska på tjänsteresa till London och bara längtar ! Vi ska vara på British Library och Economic School of London (TROR det var det officiella namnet).

På söndag bär det av och onsdag kväll är jag hemma hos mina älskade igen. Lite konstigt blir det allt. Kommer att ringa på kvällarna för att få höra hans röst. Liten Bobby ska vara på dagis i ett par dagar eftersom husse ska jobba sent. Då kan det vara skönt att inte behöva dra iväg med den lille :-)

Ikväll blir det förmodligen "Så ska det låta" och sedan förmodligen lite nätpoker mot varandra - roligt!! Det senaste gångerna har jag slagit honom (fniss).

Ha en underbar fredagkväll och var väldigt rädda om varandra och er själva!! Kram

Hoppsan :-)

Det är visst april nu - sist jag skrev var det mars. Tiden går oroligt snabbt nu. Sitter i goa fåtöljen och kikar ut på det soliga vädret. Det är snart dags för en långpromenad tror jag. Underbart ute. Snart kommer björkarna att spricka ut ett hav av grönt och göra mig ännu lyckligare!

I går kväll var vi hos goda vänner. Åt och drack gott, spelade spel och hade kanonkul. Familjens tonåringar var hemma och gjorde det ännu roligare. Sköna kommentarer, kvicka repliker.

Vi spelade Pictionary och visserligen var det skum belysning, men det GICK att läsa vad som stod på korten! Problem uppstår framför allt när män 45+ ska låtsas att de inte behöver glasögon - progressiva sådana (haha). Det blev en situation när såväl jag som en av männen skulle rita. Jag var taggad, startklar och körde igång så fort timglaset vändes. Han körde också igång såklart! Ordet var "tvestjärt" och jag skyndade mig att rita en givetvis mycket vacker insekt. Mina lagkamrater skrek snabbt "TVESTJÄRT", jag skrek tillbaka "JA", varpå fyra par MYCKET förvånade ögon vänds mot oss och hojtar "VA?????" Det visade sig att herrn hade läst "tv-stjärna"!! Haha... Ja, då är det inte lätt att vara femtonårig kille och ha en stark vilja att vinna!! Han bara la ner pannan mot bordet och satt så en stund! Liknande situationer uppstod flera gånger och det hela slutade med att vi tjejer vann!!! HA! The war goes on!

Sällskapsspel är såå kul, och det blir ju inte tråkigare av ett glas vin... eller två...





RSS 2.0