Godmorgon!

Ny dag! Trött som ett bältdjur. Men samtidigt är det gott att komma tidigt till jobbet! Allt är då lugnt och stilla och jag kan göra vad jag vill hehe... Men nu är jag hungrig! Borde ätit frukost, men det var för tidigt för att jag skulle kunna få ner någon mat :-) . Såg ett rådjur förut! Det skuttade så fint över fälten. Skuttar gör ju även jag! Hmm... Innebär det att jag är ett rådjur?? Gaaah...

On the road again...

Det är jag nu. På väg hem till älskad make och varg :-) . Kanske blir en liten kopp kaffe med en liten bulle. Mums! Var ute med goa jobbarkompisen Ina på lunchen och åt thai. Så gott! Och vilket ljuvligt väder det var! Då alltså... När jag klev ut från jobbet för en stund sedan regnade det ordentligt :-) . Det har varit en bra dag som så ofta. Just nu är det lugnt på ungdomsfronten, just nu härskar lugnet! Kram och så hörs vi i morgon igen *vink*

Ved ved ved!!!

Har kommit hem från ännu en härlig helg i stugan. För några veckor sedan fälldes ett antal granar på vår tomt och veden skulle ges bort till några vänner. DÅ fick jag en idé! Varför skulle de plocka veden som den låg? Det var nämligen en enda röra av granris, björkstammar, granstammar och enstammar... De varvisserligen uppkapade i 30 cm-stockar, men det vet ju alla att när man ska hämta trädstammar "på riktigt" så ligger de snyggt staplade. SÅ ville jag ha det! Sagt och gjort. Glatt drog jag på mig handskar och begav mig alla metrarna bort till vedstället och satte fnittrande igång!

De största bitarna hamnade givetvis längst ned och fyllde sedan på allt eftersom med de smalare bitarna. Det blev jättefint men jag hinner inte fixa med bilderna idag. Och snacka om kul min från maken... Han hade aldrig sett sin lilla hustru jobba på det viset !! Asg!!

Och De blivande "massavedägarna" bara stirrade när de kom... Dessutom fick man nu lite mer överblick över hur mycket det egentligen var!

Idag hälsar jag på muskler jag inte morsat på på länge :-) Men det är bara en skön känsla... Skönt ont... Inte liksom ont-ont ...

Imorgon är det jobbdags igen och kvällsjobb väntar . Det är en go känsla att jobba kväll och ngn gång ibland även lördag. Andra kunder än de vanliga finner sin väg in till oss på högskolebiblioteket. Bara positivt tycker jag.  Tänk att jag har ett jobb jag faktiskt älskar!!! Där jag kan utvecklas och jobba med en massa positiva och roliga saker!
Tänk om fler fick känna som jag...

Dags att påbörja påskens äventyr

Är lättad och glad! Min älskade lilla varg ska börja på nytt dagis! Han har varit sååå stressad av att ha så många hundar kring sig och nu börjar nya livet. Med massage, simning och långpromenader på landet. Det blir liiite krångligare än nu, MEN så mycket bättre fr honom. Sa jag att jag är glaaaaaaaaaaad??

Sonen och jag har mycket försiktig vapenvila.... Vi får se vad som händer, men jag ber inte om ursäkt för min ståndpunkt.

Nu är det skärtorsdags kväll. Ag känner ett lugn, en lycka :-)

 

Sitter i vardagsrummet med min älskade man och min lilla varg, som sover i husses knäveck.

Njuter av en go kväll.

Kram!!

 


RSS 2.0