Fruktansvärt...

Så har terminen dragit igång och jag skulle kunna skriva en massa roliga saker, men idag överskuggas det mesta av en kompis meddelande. Som en del vet, så lever min son under hot. Ett hot som inte känns så farligt just nu eftersom han som hotar sitter i fängelse. I alla fall ett tag till... Hans hanhund av rasen pitbull satt dock inte inne häromdagen. Han slet sig från sin matte, kastade sig över en liten 18-månaders hundkille, slet sönder hans mage och den lilles liv gick inte att rädda. Han dog innan hjälp kunde nås. Så fruktansvärt tragiskt. Och även om mitt hjärta blöder för ägaren av den lille. Så kan jag inte låta bli att tänka... Tänk om det varit ett litet barn... Illa nog med hund... Hemskt... Mina ögon tåras trots att jag inte känner människorna. Ja det var delar av min kväll. Roliga saker tar vi en annan kväll...

KOLLA!! Tredje dagen på raken!!

Lite piggare idag :-) Och bara bra samtal med mina "små" (haha). Positivt på jobbet och kul att jobba - precis som vanligt. Fortfarande lite tokig rygg, men jag får väl göra ngt åt den. Amputation?? DET skulle nog se intressant ut...

Och nu är maken hemma!! Han stod och väntade på mig när jag kom med bussen och var precis lika go som vanligt. Har saknat honom - han har ju varit i stugan tan mig sedan i måndags och nu är det ju torsdag. I morgon åker vi ut igen tillsammans för en skön helg.

Sitter och kikar på lite bilder från förra året, närmare bestämt från exakt ett år sedan... Då såg min lilla fot ut så här:




Liten varg var ju relativt nykastrerad, så inte heller han var så pigg



Men, det finns ju bra saker med att vara ynklig... Man kan LIGGA ned och bli matad med popcorn av husse... :-)



"huuuuusseeeee.... jag är så liiiiiten och vill såååååå gääärna ha popcorn ju..."

Ja, en hel del händer på ett år och det är ju hur kul som helst att se på foton!!

Gnällinlägg

Jag är TRÖTT på att jag (som mamma)  i princip bara duger när det gäller att få pengar eller när man behöver hjälp med saker man SKA klara själv som "vuxen"!! Annars låter det bara "jag är trött och måste sova" mm mm... Inget passar, man behöver inte hjälpa till mm mm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I kväll är jag ensammen eftersom min underbara make är i stugan (läääängtar) och blir ledsen när jag får skit för saker jag inte förtjänar att få skit för!!!!! Det är inte rättvist!! Jag gör verkligen så gott jag kan, men MÅSTE sätta gränser (som alltid). Jag är TRÖTT på det här!!!!!

Lite extra känslig idag eftersom jag har ont precis överallt känns det som... (SE mer gnäll!!! Jag har förvandlats till en GNÄLLKÄRRING!!). Är trött på det också!!!! Usch ska snart gå in och lägga mig hos liten varg.

Visst får man avreagera sig via bloggen ibland??!!??

Godnatt!!


Dags för uppdatering :-)

Ojdå... Det tog visst lite tid att komma igång igen efter resan. Den var sååå underbar, men visst var det skönt att komma hem till liten Bobby. Nu är semestern slut och jag är inne på min andra arbetsdag. Man kan väl säga att det blev en rivstart, vilket jag iofs var medveten om.

Idag hade vi besök på jobbet. Ett tjugotal besökare från ett antal olika länder hade uttryckt en önskan att få komma till vår högskola och se vårt bibliotek. Det handlar om ett arrangemang som pågår i Göteborg under några dagar - IFLA och våra gäster var mycket nöjda med sitt besök. Kul tycker jag. Man vet ju adrig hur det ska gå när man ska förbereda och framföra information samt guida på engelska :-) . Jag kan meddela att under den tid jag övade på manuset, så knöt sig tungan runt hakan ett antal gånger! Bara ett ord som "pedagogical" visade sig vara HELT omöjligt att uttala när jag satt själv på rummet, medan det gick helt utmärkt när jag talade inför våra åhörare! Kände självklart en stor lättnad, men det lustiga är att jag blev vansinnigt trött efteråt. Luften gick ur mig helt :-) . Sitter nu hemma i soffan och vilar upp mig inför morgondagens arbete. Blir lite lugnare då tror jag.

Eftersom varje blogg med självaktning innehåller bilder, så tänkte jag passa på att visa upp lite fler semesterbilder :-)



Klart för att fira vår 4-åriga bröllopsdag <3 God mat, champagne och lite vin.


Chilimarinerad fläskfilé med smörslungad vitlökspotatis och god kall sås!

Och så här glad blir man då! :-)



Veckan efter reste vi ju, som bekant till Stockholm...



Här är vårt hotell Esplanade. Perfekt läge för en go vecka i Stockholm!!



Underbara Fersenska palatset som rymmer så mycket historia (och numera tyvärr en del kontor...)



Maffiga Riddarholmskyrkan!



Stockholms stadshus sett från Riddarholmen



Trötta lemurer på Skansen!!



Piff och Puff bodde också där :-)



Vår skärgårdstur innebar att vi fick se den lilla söta Grummetvättsåpaön!

Så, det var ett axplock av våra semesterbilder...

Vi hörs snart!

RSS 2.0