Måndag

Ja, helgen tog slut fast jag inte ville det :-)

Men värmen från i lördags lever kvar inom mig. Sitter med ett brett leende här på jobbet - mitt på blanka dagen, haha...

Satt upp ljusstaken i fönstret och kikar på solen, den gnistrande snön och denna vackra vinterdag.

Härligt att leva och må bra!!

I kärlekens tecken <3

Till min älskade.

Du kom in i mitt liv på allvar just när jag tänkte jag skulle leva ensam med mina barn en lång tid. Så banalt, men ändå underbart... Dansbandskväll på restaurang - Streaplers var det, kommer jag ihåg. Vi började prata, hade ju träffats många gånger förr hos gemensamma vänner, och du skulle gå hem tidigt eftersom du skulle jobba extra dagen efter.

Du gick inte hem tidigt. Du stannade kvar med mig tills det stängde, vi gick tillsammans med våra fina vänner och tog en liten hamburgare och sedan skulle du följa mig hem. Men vi kunde inte slita oss från varandra. Vi pratade vidare och gick hem till dig och drack te. Våra händer och ögon möttes gång på gång, andlöst undrade jag vad som egentligen var på gång. Hur jag kunde känna så när jag varit så otroligt ledsen och chockad över min skilsmässa.

Efter vi druckit upp, följde du mig hem - fick en puss och tack för kvällen. Vi var båda fyllda av förväntan - kunde det bli en fortsättning?

Ja, vid det här laget vet alla att det blev ett liv tillsammans för oss. Ett liv tillsammans som hittills varat i tolv år och vi hoppas båda på många många fler årsdagar. För fira måste vi göra. Fira den kärlek som håller oss varma när det är kallt, binder oss samman när andra vacklar...

Jag är lycklig med dig, min älskade, så lycklig...

Och jag ler...


Snööööööö

har det kommit i massor. Inte är det någon idé att klaga, men jag konstaterar helt enkelt att jag skulle uppskattat att det här vadret kunde väntat ett tag med att komma. Tycker om snö under dec och januari, men sedan kan det vara bra :-)

Var ju på Liseberg i lördags, vilket var såå mysigt. Vi var sammanlagt nio personer. Brorsan med fru och son, våra föräldrar och så Bj, äldste son med flickvän och jag! Liten varg fick vara på dagis. Vi började med att äta stort julbord och fortsatte efter ca en och en halv timma ut för att se vad nöjesfältet kunde erbjuda.

Det hade börjat skymma när vi kom ut och Liseberg badade i ljus. Vackert, så vackert. Maken och jag gick tätt intill varandra och kikade ibland på varann... :-)




Djur fanns också! Bl a gutefår som, till min stora glädje, gillade att bli kliade under hakan :-)




Det fanns även små kultingar som tyckte livet var grymt kul och renar med renbebisar :-)




Mysigt!

Till skillnad mot kvällen innan... Note to self... Det är INTE kul att tillbringa en fredagkväll på akuten... Även om det är tillsammans med en son. För att göra en lång historia kort, så smällde han i ilska igen sin ytterdörr och råkade klämma sina tår - stortån värst... Men inget var brutet - bara en massa blod. Så det kan bli.




Visst var den äcklig!?! Fniss... Och den blöder ännu... Efter fyra dagar! blä....

Inte bästa uppladdningen för Liseberg, men vad gör man inte för sina små :-D

Kompisar som får BARNBARN!

HUR konstigt är inte det... Fast jag har redan skickat ett BAUTAgrattis till J som får vidarebef till sin son :-) Att det skulle bli en liten kille stod sedan länge klart, men jag tror att den lille skuttade ut lite för tidigt :-)

Nåja. Är man 45 när barnbarnen börjar dyka upp är man ju pigg och (kanske) alert iaf haha...

Vad har hänt för övrigt då... Jo, mina föräldrar har firat 50-årig bröllopsdag och kommer att firas lite till i morgon 20/11. Vi ska till Liseberg och äta julbord. Givetvis ska vi även beskåda den vackra julbelysningen i skymningen... Liten varg ska vara på dagis under tiden och upphämtas ca kl 20! Då beger vi oss hemåt för lite mera mys...


Återkommer med bilder från vårt Gbgbesök en annan dag. Nu är lunchen slut och arbetet väntar!! Mr Dewey - here I come!!

RSS 2.0