Fortfarande semester :-)

Ja, eftersom iPhonen inte vill låta mig blogga, så får jag ta chansen de gånger jag kommer in till stan :-)

Helgen som gått var väldigt mysig. Vi hade vår årliga sommarfest - sammanlagt blev vi åtta personer det här året och det kändes alldeles lagom. Våra första gäster kom ganska tidigt, så vi fick hjälp med att fixa till regnskydd för grillen och lite extra tid att prata :-)

Sedan blev det välkomstbubbel! Gott! Lustigt var att vi tjejer (JA!! TJEJER!!) hamnade med våra vinglas på altanen medan männen fixade grillningen! Eftersom vi var så få kunde vi sitta på altanen, som dagen till ära var "inplastad" med partytältets väggar. Perfekt eftersom vi då slapp blåsten. För en gångs skull spelade vi kubb! Kvinnor mot män och VI VANN!! Trots att jag var med i laget... Råkade nämligen slå ner kungen vid helt fel tillfälle... Men men... Vi kom igen... Haha! Jätteroliga miner hade männen...

Vi pratade, skrattade och höll igång tills ca kl 3 på natten - nåja några åkte innan dess :-)

Morgonen efter vräkte regnet ned, men vad gjorde det efter en sån kväll!?!

Mina tankar är nu för det mesta upptagna med att försöka få ihop sonens Västeråsflytt. Blir snart galen! Men det löser sig nog...


Summertiiiiiiiiiiiime...

En vecka har vi kvar på semestern, en vecka kvar till att njuta ute i stugan :-) Stress och avslappning är en konstig kombination. Stressad pga sonens flytt till Västerås... Lägenhet är fixad, gamla lägenheten uppsagd, men finansiering, flyttbil... Gaaaaah!! Måste fixas! Sonen själv söker jobb som vanligt, är lite missnöjd med den nya lägenheten, men det löser sig. Klart att 19 kvadrat är väldigt lite, särskilt som det känns mycket litet redan nu med 23 kvadrat... Äh... Jag tänker nog för mycket. Jag ska lösa detaljerna till veckan. Och JA, jag banar väg nu. Detta MÅSTE gå vägen!

Avslappning skrev jag också om... Har ju inte visat så många bilder från vår sommar, men här kommer lite smått och gott!


En kall 1/6 i Fjällbacka



En underbar rhododendron!



Ett ställe att njuta...



Studentfirande :-)



Lek på gräsmattan!



Sommar på altanen!



Hundsnack på gräsmattan !



Färdigt för mys!



Bröllopsdag :-)



Date med 91:an i Halmstad!



Cool (eller nåt) på stugans altan! Och med denna fantastiska bild avslutas detta inlägg :-)

Men sommaren fortsätter! Underbart!!

Varmt och gott!

Ja, nästan väl varmt idag, men jag har kört igång ett antal fläktar så jag inte ska smälta bort i lägenheten! Jag är tvungen att vara i stan idag för att hjälpa son få ordning på allt som gäller skolan och nytt boende till hösten. Vi vet ännu inte om han kommer in, men det känns viktigt att vara här för honom nu. Hans lägenhet i Uddevalla måste sägas upp senast idag om han inte ska få mer dubbelhyror. Det här kan bli dyrt ändå. Men jag hoppas hoppas... Han behöver detta så väl. Komma bort. Utbildning och så småningom jobb. En annan tillvaro.

Så jag får hålla alla mina tummar :-)

Annars har semestern rullat på med rolig fest hos jobbarkompis (trots huvudvärk...) och besök av goda vänner vars tält nu väntar på att de ska komma tillbaka :-) Hmm... TÄNK om någon flyttar in när de inte är där och ser till det... Hmm... Man vet aldrig vad som kan hända vid stugan.

Mycket kubb har det blivit och eftersom två veckor återstår av min semester, så lär det bli mycket mer!

Underbara sommar!!

RSS 2.0