Frisk luft i massor!!

Vilken ljuvlig dag! Söndagen började med en morgonpromenad och sedan kaffe - serverat av världens bästa make. Sedan fick vi en mycket bra idé: Vi åkta upp till Råhagens brukshundsklubb, där vi tidigare var medlemmar (hehe), och lät Bobby springa och ha det härligt. Han fick återuppleva hur köttbullar smakar, så så mycket mer mat blir det inte för honom idag!

Efter en dryg timma med lek och träning, så styrde vi kosan mot Skeppsviken och skuttade glatt ned till Strandpromenaden och tillbringade en timma med att just promenera :-)

Underbart var det och en sån fatastisk infart vi har till Uddevalla !!

Mat kan ju vara bra att ha, så vi bestämde oss för att köra till Torp för lite proviantering. Medan jag var inne på Maxi fick maken samtal från sin bror, vars en bilruta vägrade stanna på sin plats.

Något med elhissar eller nåt... Haha... Kommer ihåg en annan gång med liknande händelse, gör inte du det FrkU?? Fniss... Den dagen innefattade även "girl power" haha...

Ok... Tillbaka till min söndag. Vi åkte till svågern där Bobby och jag gick ur bilen och hem! Ytterligare en halvtimmas promenad! Nu ligger en utmattad liten varg och sover bredvid husse :-) - kooonstigt...

I morgon är det jobb igen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0