Blåsljud och vänner!!!

Skrev ju om liten Bobbys hjärta förut och tänk vad saker kan förändras under loppet av en dag!! Jag skulle få vänta ett tag på tid till Blå stjärnans djursjukhus, men döm om min förvåning när jag vid ett-tiden fick ett samtal därifrån. De berättade att remissen kommit, men att det verkade bli svårt att få en tid snart eftersom hjärtspecialisten skulle på semester på fredag. Fan, tänkte jag, men frågade ändå vad som KUNDE finnas för möjlighet denna vecka. Då säger kvinnan: Jaa... Vi har en tid kl 15.10, men det kanske blir tight eftersom du bor i Uddevalla. Annars blir det om fem veckor(!). Ville jag vänta i fem veckor?? NEJ!!! Jag tog tiden, lovade höra av mig inom en halvtimma om det inte gick att få skjuts, la på luren, plockade upp den igen och ringde runt. MAken, som hade vår bil, kunde inte komma ifrån jobbet, min snälla pappa kunde inte, smsade desperat med Världens bästa FrkU, som glatt kom fram till att hon gärna stod till tjänst med sin bil.

Sagt och gjort. FrkU, hennes doter, liten Bobby och jag kastade oss i bilen (efter att ha kollat in färdbeskrivning) och efter ca en timma "landade" vi utanför Blå Stjärnan. Vill tillägga att Världens bästa FrkU inte körde fel någonstans utan förde oss exemplariskt till vårt mål!! Fast jag trodde inte ngt annat heller :-) !!

Väl inne blev lille gubben rakad på båda sidor om bröstkorgen och undersökt med ultraljudet. Trots att vovven blev superstressad av detta, så gick undersökningen bra och det visade sig att blåsljudet beror på en liten förträngning i aorta - precis där den går in i hjärtat. Detta låter dock värre än det är och hjärtspecialisten sa att det inte finns NÅGOT att oroa sig för!! Sååå skönt! Och det kommer inte alls att påverka möjligheten att söva den lille när det behövs. Det som dock är skumt är att detta är ett medfött fel, som INGEN veterinär tidigare upptäckt. Ska kolla den dolda-felförsäkring som finns för detta blev ganska dyrt :-) Nå det var ändå en viktig undersökning!

Och återigen TACK till FrkU!!! (som nu får dammsuga sin håriga bil) Detta betydde såå mycket. Kraaam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0